Ajankohtaista

Kaupunkijulisteiden valikoima kasvaa

Julkaistu: 16.4.2018

Tällä hetkellä saatavilla varastosta tai nopealla toimitusajalla alla olevat kaupunki-/ kuntajulisteet. Kaikkia kaupunkeja/ kuntia ei ole lisätty verkkokauppaan, joten mikäli et löydä haluamaasi, olethan yhteydessä:, niin tarkistellaan saldotilanne.

Espoo, Eura, Eurajoki, Hanko, Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Järvenpää, Kauniainen, Kiukainen, Kokkola, Kotka, Kuopio, Kuusamo, Lahti, Laitila, Lappeenranta, Lieto, Maarianhamina, Merimasku, Naantali, Oulu, Panelia, Pietarsaari, Pirkkala, Pori, Porvoo, Raisio, Rauma, Rovaniemi, Salo, Seinäjoki, Taivassalo, Tampere, Turku, Tuusula, Ulvila, Uusikaupunki, Vaasa, Vantaa, Ylöjärvi ja Äkäslompolo.
Terkuin, Minna | Puh. 050-3490128 | minna@kauniscoto.fi

---------------

Verkkokauppamme uudistui

Julkaistu: 17.3.2019

Vaihdoimme verkkokauppa-alustaa ja samalla täydensimme tuoteryhmiä ja tuotevalikoimaa. Etusivultamme löydät jatkossa 'Poimintoja ja uutuuksia' -näkymän sekä suosituksia ja ALE-tuotteita. Kaikki tuotteet löydät kootusti sivun yläosan Tuoteryhmät -valikosta.. Uutuuksia lisäillään edelleen viikoittain ja valikoimaa uusitaan myös sesongin mukaan.
Terkuin, Minna | Puh. 050-3490128 | minna@kauniscoto.fi

---------------

Hyväntekeväisyysmessut Ylöjärvellä 10.3.2019

Julkaistu: 01.02.2019

Kaunis Coto ja Ylöjärven TIlauskukka järjestää yhteistyössä Pirkanmaan alueen pienyrittäjien kanssa Kevään ja Kesän juhlat -messutapahtuman Ylöjärvellä, 10.03.2019. Tapahtumasta saat arvokkaita vinkkejä, ideoita ja tietoa sekä makunautintoja, kattausvinkkejä ja silmäniloa erilaisten juhlien järjestämiseen. Tapahtuma järjestetään hyväntekeväisyytenä ja lippu- ja huutokaupan tuotto menee lyhentämättömänä TAYS:n lasten syöpäosastolle. Osallistu sinäkin hyvän asian puolesta.

Tarkemman tapahtumaesittelyn löydät FB-sivuiltamme: Kevään ja Kesän juhlat - Minimessut Ylöjärvellä!
Terkuin, Minna | Puh. 050-3490128 | minna@kauniscoto.fi

---------------

Putiikki muutti Ylöjärven keskustaan

Julkaistu: 01.01.2019


Muutimme uusiin isompiin tiloihin 1.1.2019 alkaen aivan Vaasantien viereen, osoitteeseen Rantajätkäntie 2, 33470 YLÖJÄRVI.

Samassa tilassa toimii myös Ylöjärven Tilauskukka, joten jatkossa löydät saman katon alta sisustus- ja lahjatavaroiden lisäksi myös tilauskukat, niin arkeen kuin juhlaan. Tervetuloa hypistelemään ja ihastumaan. Meiltä löydät kaikkea kivaa niin itsellesi kuin lahjaksi.
Terkuin, Minna | Puh. 050-3490128 | minna@kauniscoto.fi

---------------

Valikoimissa nyt myös tapetit

Julkaistu: 10.09.2018

Käytössämme on nyt laaja tilausmallisto eri tapettivalmistajilta. Kaupassamme voit tutustua mm. ihastuttaviin Designed by Midbec ja Fiona -mallistoihin. Kauttamme saatavilla myös Decomaison, York, Tapetterminalen, Duro, PT Prestigious, Galerie, Fine-Decor, Eijffinger, DID ja Missprint. Tapettien toimitusajat vaihtelevat normaalisti 1-10 arkipäivän välillä, riippuen mallistosta ja onko kyseessä varasto- vai tilaustuote.

Tervetuloa tutustumaan myös showroomiin Ylöjärvelle, kumppanimme tiloihin. Ota yhteyttä, niin sovitaan aika.
Terkuin, Minna | Puh. 050-3490128 | minna@kauniscoto.fi

---------------